Commercial Night

Asset | Marketing is een studievereniging van Tilburg University, gericht op studenten en alumni met interesse in marketing, marktonderzoek en/of communicatie. Zij nam begin dit jaar het initiatief om een Commercial Night te organiseren ter ere van 30 jaar Effies.

Deze vereniging heeft tot doel een brug te slaan tussen de student en het bedrijfsleven. In dat kader worden jaarlijks activiteiten georganiseerd waar studenten en bedrijven met elkaar in contact kunnen komen.

De Commercial Night van april 2015 is mede met financiƫle steun van TICK mogelijk gemaakt en trok ruim 200 studenten. Tijdens de avond werden een drietal prijswinnende Effie cases uit 2014 gepresenteerd door vertegenwoordigers van de betrokken bureaus en hun opdrachtgevers.

Stichting TICK | p/a Buro Blanchard | Pijnboomstraat 38 | 2023 VS Haarlem | Kvk nr. 32073327

Telefoon: 023-620 03 05 | Mobiel: 06 50 20 56 72 | E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.